DZOH en Drenthina door naar de volgende ronde

WASKEMEER - Zaterdag 2e klasser Drenthina heeft zich ook geplaatst voor de 2e KO ronde van de Noordelijke districtsbeker door de uitwedstrijd in en tegen Waskemeer met 2-0 te winnen. Voor de Emmenaren waren Koen Dekens en Jan Jaap Wever verantwoordelijk voor de doelpunten. Eindstand 0-2.


EMMEN - De bekerwedstrijd tussen 1e klasse DZOH en 5e klasser Bargeres werd een simpele 7-0 overwinning voor de mannen uit de Rietlanden. Op sportpark Brinkenhalte begon de doelpunten machine van DZOH al na een kwartier op gang te komen. Aron Timmerman opende de score en nadat Farid Boughaleb de 2-0 kan laten noteren was het opnieuw Aron Timmerman die met zijn tweede treffer voor de 0-3 stand zorgde.

Met twee treffers binnen twintig minuten mocht Romano Luhukay zijn ploeg naar een 0-5 voorsprong tillen. Uiteindelijk zorgden Youri Keen en Max Heijnen voor een echte zevenklapper. DZOH bekert verder en Bargeres kan zich nu volledig op de competitie richten waarin promotie naar de vierde klasse de doelstelling is.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda