SC Erica na de thee onderuit

ERICA – Na een 1-0 ruststand tussen Sc Erica en Hoogeveen drukte Hoogeveen in de tweede helft het verschil uit en won uiteindelijk met 3-1. De zondag derdeklasser SC Erica begon vol goede moed aan het duel tegen Hoogeveen en stond binnen tien minuten op een 1-0 voorsprong na slecht verdedigen bij Hoogeveen. Jasper Haandrikman bediende met een slimme pass spits Pelle de Vries en die wist de bal onhoudbare langs Hoogeveen doelman Renzo Hemmes te plaatsen.

Ruststand 1-0, maar na de hervatting wist Hoogeveen de thuisclub direkt onder druk te zetten en zorgde als snel voor de gelijkmaker via Noah Schuurman.1-1. Jordy Gierveld en Justin Benjamins zorgden er uiteindelijk voor dat Hoogeveen door gaat naar de volgende ronde. Eindstand 1-3.