SVBO zat blijft op koers met winst op Onstwedder Boys

BARGER OOSTERVELD – Na 5 wedstrijden in de nog jonge competitie blijft SVBO zat goed meedoen in de zaterdag 4e klasse D. De geelzwarten wonnen zaterdagmiddag op het eigen kunstgras na een 3-1 ruststand met 3-2 van het op de 2e plaats staande Onstwedder Boys. De wedstrijd was nog maar koud begonnen toen Danny Ooosterdijk vanuit een hoekschop in de 5e minuut zijn ploeg op 1-0 zette.SVBO die in de eerste helft duidelijk de beter voetballende ploeg was, kreeg in de 20e wel tegen de verhouding in een tegentreffer van Gerko Scheper te incasseren. 1-1.

De mannen van trainer Jan Moes gooiden er daarna even een schepje bovenop en wie anders dan topscoorder Stan Wolbers bracht zijn ploeg in de 30e minuut weer op voorsprong. 2-1 en dat leek ook de ruststand te gaan worden, maar Danny Oosterdijk sloeg met zijn 2e treffer op slag van rust nog even toe door de wedstrijd al vroegtijdig in het slot te zetten. Ruststand 3-1.

SVBO kreeg daarna in de 2e helft nog wel mogelijkheden om de wedstrijd helemaal te beslissen, maar zegt trainer Jan Moes: ,,Wij waren in de 1e helft de bovenliggende partij, maar in de 2e helft kwam Onstwedder Boys na iets meer dan een uur goed terug met een doelpunt van Jarno Sterenborg en werd het nog wel even spannend. 3-2 en gezien de gehele wedstrijd was dit toch wel een verdiende eindstand voor SVBO”.