Sc Angelslo zonder moeite langs Zuidwolde

ZUIDWOLDE - In de zaterdag 5e klasse G deed Sc Angelslo zaterdagmiddag goed zaken. In en tegen Zuidwolde waren de Meerdijkbewoners oppermachtig. Na een 0-3 ruststand eindigde deze uitwedstrijd in een simpele 5-0 overwinning. Vanaf het begin zat Sc Angelslo er direkt bovenop en liet de thuisclub niet in hun spel komen. Nadat er voor Sc ANgelslo al een doelpunt was afgekeurd wegens buitenspel was het in de 12e minuut wel raak.

Nino Pitto beriekte met een sublieme steekpass Thom de Vries en die wist na een goed aktie de bal langs de Zuidwolde doelman te plaatsen, 0-1. In de 20e minuut was het weer raak via Gezim Luli die de bal langs een blunderende doelman plaatste. 0-2. Zuidwolde wist daarna geen raad meer met de aanval van Sc Angelslo, want bij een simpele opbouw werd de bal precies in de voeten van Yoran Reinderink gespeeld en die wist daar wel raad mee. 0-3 en dat werd ook de eindstand. Na de thee bleef Sc Angelslo het spel dicteren en na rommelig uitverdedigen van Zuidwolde was het Sander Nijstad die dit met een doelpunt afstrafte. 0-4.

In de slotfase van de wedstrijd werd een vrije bal van Yoran Reinderink niet op waarde ingeschat en de afvallende bal werd door Jeroen de Groot tegen het net geplaatst. 0-5 en dat werd ook de eindstand. Sc Angelslo trainer Sander Boer was na afloop blij met deze overwinning. ,,Wij hebben volgens mij denk ik verdiend gewonnen en waren de hele wedstrijd de bovenliggende partij. Wij hebben misschien wel nagelaten om de marche verder uit te bouwen, maar hopelijk kunnen wij deze lijn doortrekken naar komende zaterdag op sportpark Noord tegen VCG".