Inhaalprogramma zaterdagvoetbal

BEILEN - Op een zonnig Sportpark Noord-West wist Fit Boys van trainer/coach Otto Halmingh met 6-1 van NWVV te winnen. Na een slordig en slap begin waarin NWVV zowaar kansen kreeg, was het de rest van de 2e helft vooral eenrichtingsverkeer richting het NWVV doel. Halverwege de wedstrijd stond het 3-0 door twee doelpunten van Daniël van der West en Matthijs Bonnen. NWVV dat nog wel een kansje kreeg via onder anderen Roy Jagt, kwam volgens trainer Johan Hollen duidelijk te kort om het Fit Boys moeilijk te maken.

,,Wij maakten verdedigend te veel fouten waardoor het bij rust ook wel 5-2, 6-2 kunnen staan. Vlak na de thee scoorde Stefan Eefting de 4-0 en was de wedstrijd gelopen”. Invaller Jelmer van Dijk tilde met twee doelpunten de score naar 6-1, want tussendoor had Marko Mihalji met een rake kopbal vanuit een hoekschop nog wel de eretreffer gescoord. Al met al een eenvoudige overwinning en FIT Boys, want koploper FC Assen kwam niet verder dan een gelijkspel.

,,Wij waren vanmiddag een maatje te klein voor Fit Boys en zullen ons weer snel op de volgende wedstrijd moeten richten. Het op de 11e plaats staande Haulerwijk SV is dan de tegenstander waartegen wij de punten moeten pakken.” besluit de NWVV trainer.