Bargeres overrompelde Tiendeveen in de eerste helft

EMMEN – In de zaterdag 5e klasse G won Bargeres na een 4-0 ruststand op eigen veld met 5-1 van Tiendeveen. Binnen drie minuten wist topscoorder Casper Dorgelo de bal bij de tweede paal binnen te tikken na een scherpe voorzet. 1-0. Nadat Coen Tent binnen de zestien onderuit werd gehaald door doelman Lubbers maakte Dorgelo ook vanaf de stip geen fout. 2-0. Bargeres trainer Geert Aalderink:,,Wij begonnen prima aan de wedstrijd en overdonderden de gasten uit Tiendeveen volledig. Ik zag vooral in de eerste helft een zeer gretig Bargeres die wilde winnen”.

De 3-0 viel in 26e minuut door Coen Tent die een afvallende bal van doelman Lubbers binnen kopte. Casper Dorgelo toonde zijn kwaliteit door vlak voor rust de vierde treffer voor Bargeres en zijn 14e treffer in deze competitie te scoren. 4-0 en dat werd ook de ruststand. Na de thee zakte het niveau van de wedstrijd terwijl Tiendeveen probeerde om iets aan die achterstand te doen. Nadat Booijink en Gokkaya kansen lieten liggen was het toch nog Booijink die de bal uiteindelijk wel achter de NWVV doelman plaatste. 4-1.

Frank Smalbil zag uit een hoekschop zijn kopbal van de doellijn gehaald en Raymond de Groot schoot de bal over het doel. Vlak voor tijd bepaalde Raymond de Groot via een vrije bal van net buiten de zestien langs het muurtje in de verre hoek de eindstand op 5-1 en trainer Geert Aalderink was vooral tevreden over de inzet van de groep.