Sc Angelslo niet verder dan 2-2 tegen VCG

EMMEN - Sc Angelslo begon zaterdagmiddag matig aan de thuiswedstrijd tegen VCG. Deze stand stond al na 45 minuten op het scorebord. Sc Angelslo trainer Sander Eising zag zijn ploeg binnen een minuut op achterstand komen nadat een lange bal van achteruit door de Emmer verdediging verkeerd werd beoordeeld en Enrico Schonewille de 0-1 mocht scoren. Sc Angelslo was daarna snel met een antwoord en scoorde vijf minuten, nu na een verdedigingsfout bij VCG, de 1-1 via Yoran Reinderink.

Sc Angelslo en VCG gingen daarna gelijk op, maar in de 25e minuut wist Sc Angelslo via een doelpunt van Gezim Luli op een 2-1 voorsprong te komen. De Emmenaren hadden tot de thee mogelijkheden om de 3-1 of 4-1 te maken, maar op slag van rust was het weer Henrico Schonewille die zijn ploeg weer op gelijke hoogte wist te brengen. Nadat een lange bal achterin niet goed werd verwerkt kon hij de 2-2 scoren. Na de thee werd het een gelijk opgaande wedstrijd met voor beide ploegen wel kansen om te scoren, maar dat lukte niet.

De ruststand werd zodoende ook de eindstand en dat was volgens Sc Angelslo trainer Sander wel een juiste afspiegeling van wat beide ploegen deze middag op de mat wisten te leggen. Eindstand 2-2 en voor Sc Angelslo wacht volgende op sportpark De Runde de uitwedstrijd tegen CEC.