CEC kansloos in Steenwijk

STEENWIJK – In de zaterdag 5e klasse G was CEC in en tegen Steenwijk de onderliggende partij die geen grip kreeg op het beter voetballende Steenwijk en met 5-1 ten onder ging. De eerste helft werd afgesloten met een 3-0 voorsprong. In de 8e minuut zorgde Jesmer Boxum voor de 1-0 en een kwartier later was het Clint Kruisweg die twee keer scoorde binnen twee minuten. 3-0. Op slag van rust werd het ook nog 4-0 via de voet van Wessel Busscher.

Sc Angelslo trainer Reinier Pruim: ,,Steenwijk staat tweede en is volgens mij een ploeg die samen met plaatsgenoot Steenwijker Boys en Bargeres tot de echte titelkandidaten genoemd mogen worden”. In de tweede helft probeerde CEC, dat een week geleden nog met 4-2 te sterk was voor het op de derde plaats staande Bargeres, maar verder dan een treffer van Twan Schlepers kwamen de blauwhemden zaterdagmiddag niet.

Het slotakkoord was voor deze middag voor Winchell Keus die de eindstand op 5-1 bepaalde, Wij hebben op dit moment nog wel met blessures te kampen zegt CEC trainer Reinier Pruim, maar dat mag geen excuus zijn. ,,Wij zijn nog veel te wisselvalling in ons spel, maar Steenwijk was veruit de betere ploeg.” besluit trainer Pruim.