Nipte zege FC Klazienaveen op ZFC Zuidlaren

KLAZIENAVEEN – In de zaterdag 3e klasse D behaalde FC Klazienaveen een nipte 1-0 overwinning op ZFC Zuidlaren. Het werd een wedstrijd die na een kwartier spelen de eerste en enige treffer van de wedstrijd werd gescoord. Stef Jagt stuurde een hoge bal in de doelmond op Roan Bruinsma die de bal goed aan nam en met een prachtige lob over de doelman in het doel deponeerde. 1-0.


ZFC Zuidlaren probeerde daarna nog wel via enkele snelle counter succes te behalen, maar ZFC Klazienaveen stond scherp te verdedigen en gaf de gasten uit Zuidlaren geen enkele kans om ook met in de buurt te komen. Klazienaveen was in deze wedstrijden nog wel enkele keren gevaarlijk in de snelle omschakeling via onder anderen Stefan Bernsen, maar gescoord werd er niet meer.

Klazienaveen trainer Marc Hegeman: ,,Ik denk dat wij op dit moment toch een luxe probleem hebben nu alle spelers fit zijn en alle posities moeiteloos kunnen worden ingevuld. Dat zullen wij de komende weken moeten uitbuiten, want op de bank zitten zeker vier, vijf spelers die zo in de basis kunnen worden opgesteld. Voor mij ideaal om de inzetbaarheid van de spelers die ieder hun kwaliteiten heeft, te combineren met de tegenstander. Prijzen winnen hangt altijd af van hoe sterk de bank is. Komende zaterdag moeten wij naar D Krim waar DKB de tegenstander zal zijn”.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda