Zevenklapper voor EHS’85 bij Buinen

BUINEN - EHS’85 heeft goede zaken gedaan in de bovenste regionen van de vierde klasse D. De trotse ongeslagen koploper ging op bezoek bij nummer twee Buinen. Het werd maar liefst 0-7. Minstens zo vermeldenswaardig was dat keeper Sem van der Weg geen enkele redding uit hoefde te voeren. Buinen wist geen enkel schot op het doel van EHS’85 te lossen.

De bezoekers begonnen sterk en lieten duidelijk blijken dat er maar team de baas was op het veld. Dit resulteerde na zo’n 20 minuten in de 0-1 van Daniek Camies die met een enorme poeier de keeper van Buinen verraste. Daarna dicteerde EHS’85 het spel maar kwam voor rust niet meer tot scoren.

Na rust werd er een flink portie aanvalslust van Buinen verwacht maar die waren niet bij machte om ook maar iets te forceren. EHS’85 domineerde nog meer dan in de eerste helft en legde Buinen volledig zijn wil op. In de 60e minuut ging Daniek Camies goed door op links en bediende Jeroen Smit die van dichtbij kon binnenwerken en zo de marge kon verdubbelen. Vlak er na was good old Richard Fuhler er als de kippen bij toen er een rebound moest worden binnengeschoten, 0-3.

In de 70e minuut was het alweer raak. Een weergaloze aanval over rechts met Andrej Kopnic en Mauro Tromp kwam uiteindelijk bij spits Camies, die geen fout maakte. De vierde voor EHS’85 en voor Camies alweer zijn vijfde van het seizoen.

Vijf minuten het voor de vijfde maal raak. Een corner voor EHS’85 belandde uiteindelijk bij Richard Fuhler die voorgaf op kopspecialist Eberhard. De aanvoerder maakte geen fout en maakte er 0-5 van.

In de slotminuut werd er nog twee keer gescoord. Richard Fuhler met een loeihard schot in de onderhoek(0-6) en Ibrahim Azzouzi, de jeugdspeler die vorige week ook al op het scorebord stond. Toen de prima fluitende scheidsrechter Spreen affloot, stond er een 0-7 uitslag op het scorebord. EHS’85 neemt zodoende afstand van de nummers 2, Buinen en Wijster. Laatst genoemde komt aanstaande zondag op bezoek in Emmerschans.