DVC’59 op schot tegen DSC 65

NIEUW DORDRECHT- In de zondag 4e klasse D beleefde DVC 59 op het eigen sportpark Bloemendaal een zeer productieve middag tegen DSC 65. Na een 2-0 ruststand walsten de mannen van trainer Dennis Bruns over de gasten uit Dalerveen heen en wonnen ruim met 7-1. De thuisploeg speelde niet goed, maar kwam wel op 1-0 door Jeffrey Mink en Lars Jakobs mocht de 2-0 scoren. Nadat Aaron Moes vlak voor de thee en strafschop stopte ging de rust in met 2-0.

In de 1e helft lieten wij DSC’65 nog te veel voetballen, zegt trainer Dennis Bruns, maar in de 2e helft namen wij het heft in handen en kwam de ploeg van trainer Jordy Boer er niet meer aan te pas. Rico Witzand mocht daar snel de 3-0 en 4-0 scoren. Daarna was het Jeffrey Mink die scoorde 5-0. DSC 65 kwam daarna nog even terug tot 5-1 doordat doelman Moes kansloos was bij een schot dat twee keer van richting wed veranderd door een eigen speler. Aaron Pol deed met zijn treffer ook nog een duit in het zakje en scoorde de 6-1 waarna Jeffrey Mink met zijn vierde treffer van de middag voor de 7-1 einstand zorgde.

Dennis Bruns: ,,Het verschil in deze wedstrijd was dat wij in de 1e helft vergaten om te voetballen en dat in de 2e helft wel beter deden en DSC;65 werd weggespeeld. Hopelijk kunnen wij dit nu doortrekken naar volgende week wanneer wij naar Eext moeten dat vlak onder ons staat”.