Sp Roswinkel kan niet scoren tegen GKC

ROSWINKEL- In de zondag 5e klasse D liep Sp Roswinkel zondagmiddag tegen een 3-0 nederlaag op in de thuiswedstrijd tegen GKC. Sp Roswinkel domineerde volgens trainer Cor Lubach de 1e helft maar wist deze dominantie niet in doelpunten om te zetten.

Uit de vele uitgespeelde kansen bleef het met een schot op de paal. Aan de andere kant waren de gasten uit Gasselte succesvoller, want uit drie snelle aanvallen wisten de gasten uit Gasselte twee keer te scoren. via Danny Kolp en Bart Weishaupt.

In de 2e helft kon Sp Roswinkel niets meer creëren ondanks alle goede bedoelingen. GKC scoorde in de slotfase nog wel een keer en bepaalde daarmee de eindstand op 0-3. Komende weekend is Sp Roswinkel vrij en krijgt een week later koploper SVBC op bezoek.