Nipte nederlaag voor Zwartemeerse Boys

STEENWIJKSMOER - In de zondag 4e klasse D kon Zwartemeerse Boys geen goed gevolg geven aan een serie van drie overwinning op Wijster(thuis 1-0), DVC 59 (uit 1-2) en de 5-0 van een week geleden thuis tegen KSC. In Steenwijksmoer bleek Protos vooral dankzij een betere 1e helft de gelukkigste.

Protos begon zeer agressief aan de wedstrijd waarop Zwartemeerse Boys niet direct een antwoord op had. Protos kreeg maar liefst vijf hoekschoppen op rij waaruit Bram Mittendorff één keer het net wist te vinden. Met deze nipte voorsprong voor Protos brak ook de rust aan.

Zwartemeerse Boys trainer Tjibbe Bruinsma zag zijn ploeg in de 2e helft wel meer het initiatief nemen: ,,Ik denk dat wij na de thee de beter voetballende ploeg waren en hadden de mogelijkheid om minimaal één keer te scoren. Dat gebeurde helaas niet. Jammer want gezien de gehele wedstrijd was een gelijkspel ook meer dan terecht geweest.