SVBO kan geen vuist maken tegen FC Assen

ASSEN - In de zaterdag 4e klasse D liep in en tegen Assen een 2-1 nederlaag op. De geelzwarten wisten in de eerste helft nog wel gelijke tred te houden met FC Assen dat overigens in de 10e minuut op een 1-0 voorsprong was gekomen via een treffer van Alessandro Hut.

SVBO wist daarna toch de wedstrijd weer in balans te brengen en dat leverde na een half uur spelen de gelijkmaker op via Joey Zwiers en met deze 1-1 stand gingen de ploegen ook aan de thee. In de 2e helft werd FC Assen steeds beter en konden wij niet echt meer een vuist maken, zegt SVBO trainer Jan Moes:

,,De ploeg speelde net even beter dan in de eerste helft en kreeg mogelijkheden ook al hadden wij hier en daar ook nog wel kansjes. Onze inzet was tot een kwartier voor tijd dan ook de 1-1 in stand te houden. Een foutje van onze doelman gaf FC Assen toen echter de kans om 2-1 te maken en die die kans grepen zij ook met beide handen aan. Jarno Hamming zorgde uiteindelijk voor de 2-1 eindstand en die was gezien de 2e helft helft ook zeker niet onverdiend. Komende zaterdag spelen wij op eigen veld tegen NWVV dat ook niet wist te winnen. Voor SVBO, maar ook voor NWVV is het belangrijk dat er na twee nederlagen op rijd weer punten worden gepakt.”