NWVV kan SV Haulerwijk niet van zich afschudden

NIEUW WEERDINGE - In de zaterdag 4e klasse D is NWVV er niet in geslaagd om afstand te nemen naaste belager SV Haulerwijk. De manschappen van trainer Johan Hollen gingen zaterdagmiddag op eigen veld na een 0-1 ruststand met 2-0 onder uit.

In de eerste helft waren de bezoekers uit Haulerwijk gevaarlijker maar Roy Jagt verzuimde van uit een snelle counter zijn ploeg op voorsprong te zetten en leek de eerste helft zonder doelpunten te worden afgesloten. In de extra tijd was het voor NWVV helaas Patrick Hilhorst die alsnog voor een 0-1 ruststand zorgde.

In de rust gaf trainer Johan Hollen de mannen mee geconcentreerd te blijven voetballen, want er was nog van alles mogelijk met deze nipte voorsprong van Haulerwijk. NWWV wist in de beginfase van de 2e helft gelijke tred te houden met Haulerwijk en kreeg mogelijkheden op de gelijkmaker via Roy Jagt en Marko Mihalji, maar dat lukte niet. Een kwartier voor tijd viel de wedstrijd eigenlijk al in het slot nadat Thom Demois de 0-2 binnen prikte.

Johan Hollen: ,,Ondanks alle goede bedoelingen loop te dan toch nog achter de feiten aan. Helemaal nadat Jasper Jansen na twee lichte overtredingen met twee gele karten voortijdig kon vertrekken. Jammer want tegen een ploeg die uit de derde klasse komt is het in ondertal nog moeilijker om resultaat te behalen. Eindstand uiteindelijk 0-2.”