EHS’85 pakt eerste periode na winst op DVC'59

NIEUW DORDRECHT - EHS 85 heeft de eerste periodetitel van de competitie op zijn naam geschreven door uit bij DVC 59 uit Nieuw Dordrecht te winnen met 2-5. EHS 85 begon geduldig en had veelvuldig balbezit. DVC 59 probeerde zo nu en dan druk te zetten maar tot een echt gevaarlijke counter kon het niet komen. Enige wapenfeit in de eerste helft van de thuisclub was een vrije bal die door Schansker keeper Sem van der Weg vakkundig onschadelijk werd gemaakt.


EHS’85 had wel een aantal kansen. Het was Andrej Alilovic die al op de doellijn stond maar de bal tegen de lat werkte. Ook een kopbal van Daniek Camies werd geen goal. Toch werd er gerust met een stand van 0-2. Andrej Alilovic etaleerde zijn klasse door uit een lastige hoek de bal onder de Dordse doelman door te schuiven.

De 0-2 was van Daniek Camies die ditmaal de bal wel goed raakte met zijn hoofd en liet de keeper kansloos. Niet veel later floot de prima leidende scheidsrechter Koning voor de welverdiende theepauze.

Je kunt goed uit de kleedkamer komen en je kunt zéér goed uit de kleedkamer komen. Na precies één minuut 52 was het 0-4. Moet gezegd worden dat DVC’59 nog mocht aftrappen voor de tweede helft. Het was direct goed druk zetten van EHS’85 waardoor de bal bij good old Richard Fuhler belandde. Hij bediende Andrej Alilovic, die zijn tweede van de middag mocht aantekenen. Minder dan een minuut later was het weer raak. Een terug gelegde bal werd door Richard Fuhler op waarde geschat en met een harde maar droge schuiver werd de bal richting verre hoek gestuurd, 0-4.

Er werd gewisseld aan Emmerschans zijde. De gebroeders Jeroen en Wouter Smit beheerden de linkerkant en op rechts werd Marcel Hemel gewisseld voor Glenn Dingemans.

Even later een onoplettendheid van EHS’85 de de eerste tegengoal van EHS’85 inleidde. EHS’85 werd niet nerveus en even later was het aanvoerder Patrick Eberhard die al gauw orde op zaken door de 1-5 te maken met een goed achterwaartse kopbal.

Het slotakkoord was voor DVC’59 die voor de statistieken vlak voor het einde nog de 2-5 liet aantekenen. Al met al een zakelijke overwinning voor EHS’85, dat volgende week vrij is en kan kijken wat de concurrentie doet maar met 27 punten uit 9 wedstrijden hebben de mannen van Dolbert Doldersum vooralsnog niets te klagen.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda