CEC stelt teleur tegen SVBS 77

SCHUTSLOOT – Afgelopen zaterdag speelde CEC in Schutsloot tegen der geplaatste de plaatselijke voetbaltrots SVBS 77. En dat werd een grote teleurstelling voor de Emmer Compascumers. Na een 0-0 ruststand stonden de mannen mooi met lege handen door twee doelpunten van Roy van der Belt.

Het was volgens trainer Reinier Pruim een wedstrijd die werd gespeeld tegen de ondergrens. Je kunt gerust zeggen dat het op alle fronten een drama was. De eerste helft werd afgesloten met 0-0, want er werd totaal niets afgedwongen, Hetzelfde gold ook wel een beetje voor de thuisclub die aanvankelijk ook niet in de wedstrijd zat”.

In de 2e helft trok CEC die tegenvallende lijn zich door, terwijl SVBS’77 wel beter begon te spelen. In de 55e minuut opende Roy van der Belt de score en tien minuten voor tijd wist deze speler ook nog de 2-0 binnen te schieten.

Pruim: ,,CEC speelde wist zich geen enkele kans te creëren ook al was er een moment dat het misschien een strafschop had moeten krijgen, maar kreeg het niet. Volgens mij is er in de 2e helft niet één keer op het doel geschoten. Een wedstrijd om maar heel snel vergeten en snel onze blik op aanstaande zaterdag richten , besluit de CEC-trainer en dat is een thuiswedstrijd tegen het op de laatste plaats staande NKVV.