Bargeres wint de derby tegen Sc Angelslo

EMMEN – De Emmer derby in de zaterdag 5e klasse G tussen Bargeres en Sc Angelslo werd een nipte 1-0 overwinning voor Bargeres. De winnende treffer werd al na een kwartier gescoord door Raymond de Graaf via een strafschop na een overtreding op Sander Kuipers binnen de zestien. Bargeres begon voortvarend aan de wedstrijd maar verzuimde direct enkele kansen te verzilveren. 1-0.


Na een half uur moest Bargeres toezien hoe Sc Angelslo steeds meer de bovenliggende partij werd, maar ook niet tot scoren kwam. Na de 1-0 ruststand begon Bargeres weer goed met het creëren van kansen, maar topscoorder Casper Dorgelo en Ron de Graaf mistten deze middag de goede richting om de wedstrijd vroegtijdig in het slot te zetten. Ook Sc Angelslo kende enkele goede momenten om te scoren, maar ook bij de Meerdijk bewoners stonden de vizieren ook niet op scherp.

Bargeres trainer Geert Aalderink: ,,De tegenstander blijft hopen op een beter resultaat zo lang er nog maar 1-0 op het scorebord staat. Gelukkig hebben wij het achterin dicht kunnen houden en nipt maar wel verdiend deze wedstrijd met winst over de streep kunnen trekken”.






Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda