Weiteveense Boys zonder moeite langs Pekelder Boys

NIEUWE PEKELA - In de zondag 5e klasse D maakte koploper Weiteveense Boys in Nieuwe Pekela geen fout door met 4-1 van Pekelder Boys te winnen. De mannen van trainer Andre Steenhuis probeerden vanaf het begin de wedstrijd te maken, maar het was de thuisclub die halverwege de eerste helft op voorsprong kwam door een doelpunt van Demie Abee. 1-0.

De boys wisten daarna wel grip op de wedstrijd te houden en dat resulteerde op slag van rust in de 1-1 via Koen Steffens. Na de thee stonden de spelers nog maar net op het veld of de Weiteveners maakten duidelijk dat zij de koplopers zijn en stond het met een tweede treffer van Koen Steffens al vrij snel op 1-2. Pekelder Boys probeerde het daarna nog wel, maar Jesper Scherpen van Weiteveense Boys wilde niet onderdoen voor teamgenoot Koen Steffens en scoorde na bijna een uur spelen de 1-3 en in de slotfase zorgde ook hij met een tweede treffer uiteindelijk voor een 1-4 eindstand.

Doordat medekoploper SVBC in Roswinkel punten morste gaat Weiteveense Boys nu alleen aan de leiding in de 45 klasse D met 2 punten voorsprong op SVBC. Komende zondag is VIOS O de tegenstander op sportpark ’t Amsterdamscheveld in Weiteveen voor de laatste wedstrijd voor de winterstop.