DZOH pakt puntje tegen KHC

EMMEN - In de zaterdag 1e klasse E van District Oost wist DZOH op eigen veld knap een punt overgehouden aan de wedstrijd tegen het op de derde plaats staande KHC uit Kampen. Na twee nederlagen op rijd was dit een welkom punt voor de promovendus in deze klasse. Voor rust werd het een gelijk opgaande 1e helft, maar DZOH kreeg de beste kans van de wedstrijd in de eerste helft.

Vlak voor rust legde Anco Jansen de bal precies op het kruin van Joeri Keen, maar raakte de bal totaal verkeerd. Na rust was DZOH de bovenliggende partij en een doelpunt zat er aan te komen, maar die viel niet. Eindstand uiteindelijk zoals het begon met 0-0 en dat betekent in ieder geval een puntje. Volgende week staat de laatste wedstrijd van het jaar op het programma in de competitie en dat is de uitwedstrijd naar Wierden waar SVZW de tegenstander zal zijn.