Opnieuw verlies voor Emmen VV

EMMEN - VV Emmen kon zondagmiddag op eigen veld niet voor een succes zorgen in de thuiswedstrijd tegen TVC 28 de koploper in de zondag 1e klasse E. De ploeg uit Tubbergen wist de eindstand van 0-2 al in de eerste helft op het scorebord te zetten.

Emmen begon vrij matig aan het duel op sportpark Meerdijk, want in de 6e minuut was het Okke Schepers die met een volley uit een voorzet van Mart Groothuis doelman Matthijs Arends het nakijken gaf. 0-1. Halverwege de 1e helft kreeg Emmen een mogelijkheid om TVC’28 pijn te doen.

Een vrije bal van Bjorn Plaggenborg werd met moeite gekeerd door de TVC’29 doelman Hesselink, maar de afvallende bal werd niet op waarde geschat door Sem Hendrik. Het antwoord van TVC’28 kwam op slag van rust toen Schepers de bal uit een vrije trap langs de muur tegen het net plaatste. 0-2 en dat werd ook de ruststand.

De 2e helft had het handjevol toeschouwers gezien het weer en de invallende duisternis beter bespaard kunnen blijven. TVC’28 hoefde niet zo nodig meer en Emmen kon niet beter ook al kreeg het net als de koploper nog wel enkele kleine kansen, maar gescoord werd er niet meer. Eindstand 0-2 en hiermee gaat Emmen VV als hekkensluiter in de 1e klasse E de winterstop en heeft een aantal weken om goed beslagen aan de 2e helft van de competitie te kunnen beginnen.

De weg naar het doel van TVC’28 werd steeds goed afgesloten zo ondervond Bjorn Plaggenborg dit ook in deze situatie. (foto Bennie Wolbers) Zie ook het fotoboek.