Sc Angelslo kan Steenwijk geen pijn doen

EMMEN - In de zaterdag 5e klasse G kon Sc Angelslo geen potten breken tegen het op de 2e plaats staande Steenwijk. Op sport Noord in Emmen moesten de Meerdijk bewoners toekijken hoe de gasten uit Steenwijk na een 1-3 ruststand uiteindelijk met 4-1 aan het langste eind trokken.

De wedstrijd was 10 minuten onderweg toen Steenwijk op voorsprong kwam door Erik Oosterhuis die een zuivere steekpass naar waarde in schatte en de bal tegen het net deponeerde. 0-1. Sc Angelslo ging niet bij de pakken neerzitten en dat resulteerde in de 25e minuut in de 1-1 via Rick Zondag die een goede voorzet tegendraads langs de Steenwijk doelman plaatste. 1-1.

Daarna was de wedstrijd even in balans en leek de 1-1 ook de ruststand te gaan worden. Het was echter Erik Oosterhuis die een goede aanval van Steenwijk met een doelpunt wist af te ronden en de 1-2 scoorde. Op slag van rust werd het ook nog 1-3. Een voorzet werd achterin precies voor de voeten van Yannick Wagteveld gekopt en die aarzelde niet om de 1-3 te scoren.

Na de thee probeerde Sc Angelslo het nog wel, maar knullig balverlies achterin gaf Steenwijk de gelegenheid om via Clint Kruisweg de 1-4 op het scorebord te laten zetten.
Dat werd ook de eindstand tot teleurstelling van Sc Angelslo trainer Sander Eising: ,,De uitslag was wel terecht. Wij maakten persoonlijk te veel fouten die door Steenwijk genadeloos werden afgestraft en ons met lege handen van het veld liet gaan”.