Titan verliest topduel tegen Sweel

NIEUW WEERDINGE - In de 3e klasse D verloor Titan na een 0-0 ruststand met 2-1 van Sweel. Een eerste helft waarin het een gelijk opgaande wedstrijd werd met weinig kansen voor zowel Titan als de bezoekers uit Zweeloo.

Trainer Henri Goeree vond deze wedstrijd eigenlijk geen analyse waardig, want er gebeurden voor hem allemaal onduidelijke dingen op het veld. Ook in de eerste fase van de 2e helft trok zich dat spelbeeld door. In de 72e minuut wist Titan eindelijk uit één van de weinige mogelijkheden op voorsprong te komen.

Een haarzuivere voorzet van Jos Smid op het hoofd van Harmjan Moesker zorgde wel voor een 1-0 voorsprong met alweer de achtste treffer in dit seizoen voor de spits van Titan. Daarna werd het een zeer rommelig laatste kwartier met uiteindelijk een hoofdrol voor Jasper van der Veen van Sweel. Met treffers in de 80e en 88e minuut werd hij matchwinner voor de gasten uit Zweeloo.

Titan trainer Henri Goeree was na afloop zeer teleurgesteld door de nederlaag. Zijn ploeg zag de aansluiting met de top 3 SVV 04, Sweel en Twedo groter worden. Sc Erica dat uit bij Raptim een punt pakte (0-0) staat met één punt minder nu vijfde Als totale indruk van de wedstrijd was Titan trainer Goeree eigenlijk heel kort:,,De scheidsrechter was deze middag de beste op het veld”.