Drenthina als koploper in de winterstop

EMMEN - Door het 2-2 gelijke spel van Velocitas 1897 kon Drenthina via een 4-1 0verwinning op Marum de leiding in de zaterdag 2e klasse L over te nemen. De Emmenaren kwamen na een kwartier spelen op een 1-0 voorsprong via een treffer van Bernard Bakker. 1-0.


Enkele minuten wist Roland Koops de wedstrijd met zijn treffer al een beetje in het slot te zetten. 2-0 en Drenthina bleef daarna de bovenliggen de partij en dat werd ook in doelpunten uitgedrukt.

Na bijna een half uur spelen wist Resmon Roemahlewang de Emmenaren op een mooie 3-0 voorsprong te zetten. Met deze stand leken de spelers ook aan de thee te gaan maar Roland Koops wist met zijn tweede treffer voor een 4-0 ruststand te zorgen.

Na de thee hadden de Emmenaren de volle controle over de wedstrijd en hoefde niet zo nodig meer. Marum kon daardoor nog iets terug doen via Delano Ossel de nog de ere-treffer mocht maken.

Door deze 4-1 overwinning is Drenthina zoals eerder aangegeven in punten gelijk gekomen met Velocitas 1897 en Be Quick Dokkum, maar staat op doelsaldo op een eerste plaats.

De mannen van trainer Robert Oosting gaan nu als herfstkampioen de winterstop in en tijd om het hoofd even te bevrijden van de competitiedruk tijdens het altijd weer spannende Protos Weering zaalvoetbaltoernooi.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda