DZOH laat het in de eerste helft liggen

WIERDEN - De wedstrijd van DZOH bij SVZW werd in de eerste helft al beslist. Halverwege keek de ploeg van trainer Marc van Meel al tegen een 3-0 achterstand aan. Bas ter Hogt scoorde de openingstreffer al binnen tien minuten spelen.

De Emmenaren leken met een 1-0 achterstand te gaan rusten, maar Jasper Groothuis en Robin de Jong scoorden in de slotfase van de eerste helft. De 3-0 werd gemaakt uit een strafschop na een overtreding van Aron Timmerman.

"Eigenlijk was voor rust de wedstrijd al gespeeld", laat Van Meel in een reactie weten. Vlak na rust was Max Heijnen dichtbij de 3-1, maar zijn poging trof de onderkant van de lat en stuiterde het veld weer in. Nadat Levi Opdam de thuisclub op 4-0 had gezet besloot Marc van Meel te wisselen,,,Doelman Diederik Bangma redt ons nog een paar keer. De overwinning van SVZW was verdiend en ik denk dat de ploeg te laag staat. Wij zetten het vizier nu op Protos Weering."