SVBO kan in Dalfsen niet winnen

DALFSEN - In de Zondag 1e klasse E verloor SVBO in en tegen Dalfsen met 4-1. Binnen vijf minuten stonden de geelzwarten al op een 1-0 door Vince van den Anker en halverwege wist de thuisclub de voorsprong te verdubbelen via Sam van den Anker. 2-0. Na de thee ging Dalfsen door waar het de eerste helft mee bezig was, want binnen twee minuten opnieuw wist te scoren. Jeroen Kampuis zorgde voor een 3-0 voorsprong.

SVBO mocht in de 51e minuut nog even wat terug via Dylan Wessels die voor de 3-1 tussenstand zorgden.

Vlak voor tijd bepaalde Luc van der Vegt voor de 4-1 eindstand. Op de ranglijst is Dalfsen nu met 13 punten gelijk met SVBO maar heeft wel een wedstrijd meer gespeeld. SVBO speelt 15 december nog thuis tegen NEO.