Nipte overwinning voor SC Angelslo

EMMEN - In de zaterdag 5e klasse G wist Sc Angelslo na een 0-0 ruststand een verdiende maar wel moeizame 1-0 overwinning te behalen op SVBS 77 dat op 8 maart 1977 in Belt-Schutsloo het eerste levenslicht zag. De eerste helft verliep zonder doelpunten ook al had Sc Angelelso misschien wel op voorsprong moeten staan, want vrij vroeg in de wedstrijd werd een doelpunt van Sc Angelslo wegens vermeend buitenspel afgekeurd.


Sc Angelslo liet zich daardoor niet van de wijs brengen en bleef de ploeg met het meeste bal bezit. Toch kwamen de gasten uit Belt-Schutsloo een aantal keren gevaarlijk in de buurt van het doel van de Meerdijkbewoners. Ook na de 0-0 ruststand was het een wedstrijd van zestien tot de zestien. Ook in ondertal nadat Joey de Groot met twee gele kaarten voortijdig kon vertrekken.

Een kwartier voor tijd kreeg Sc Angelslo één kans en die werd benut door Sander NIjstad. Met zijn treffer werd hij matchwinner en kon Sc Angelslo met een 1-0 winst drie mooie punten op haar conto bijschrijven. Sc Angelslo vervolgt de competitie weer op zaterdag 11 maart met een uitwedstrijd in en tegen NKVV.

Joey de Groot ontwijkt hier in stijl een harde tackle van een SVBS 77 speler, maar kon even later na mekkeren tegen de scheidsrechter met twee gele kaarten voortijdig gaan douchen. (Zie ook het fotoboek)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda