Derde overwinning op rij voor Bargeres

KERKENVELD - In de zaterdag 5e klasse G bleef Bargeres in het spoor van Steenwijker Boys en Steenwijk door de uitwedstrijd tegen VVAK met 2-1 te winnen. De mannen van trainer Geert Aalderink begonnen redelijk goed aan de wedstrijd en dat vertaalde zich na ruim twintig minuten in een 1-0 voorsprong via een treffer van Raymond de Groot. 0-1.

De vreugde over deze treffer was overigens maar van korte duur want VCG wisten enkele minuten later via Peter van de Vegt weer langszij te komen. 1-1 en dat werd ook de ruststand. In de 2e helft probeerde de thuisclub wel de wedstrijd naar zich toe te trekken, maar Bargeres wist de weg naar hun doel hermetisch af te sluiten.

VVAK kreeg daardoor niet echt meer een mogelijkheid om te scoren. Dat deden de Emmenaren overigens nog wel, want het was Jordy de Vries die een kleine tien minuten voor het einde Bargeres op een 2-1 voorsprong wist te zetten.

Geert Aalderink: ,,Toch een mooie en nuttige overwinning waardoor wij de aansluiting houden met de twee ploegen uit Steenwijk en wij daardoor toch in de markt blijven voor een plaats in de promotie/degradatie nacompetitie”.