CEC pakt ook in Geesbrug de volle winst

GEESBRUG - In de zaterdag 5e klasse G wist CEC een goed gevolg te geven aan de zevenklapper van een week eerder tegen Zuidwolde. Nu werd VCG het slachtoffer van de dadendrang van de mannen uit Emmer Compascuum.


CEC trainer Reinier Pruim: ,,Vooral in het eerste half uur waren wij de bovenliggende partij. Gezien de kansen wij kregen hadden wij wel al met 3-0 voor moeten staan, maar stond het nog slechts 0-1 na een goed genomen vrije bal van Tom Rengers. Wij hadden wel de pech dat de assistent van de scheidsrechter langs de lijn deze middag zeer scherp stond te vlaggen. Wij kwamen daardoor steeds meer in de duels en werd VCG sterker.Gezegd moet worden dat onze keeper er ons in die periode goed door heen sleepte”.

Na iets meer dan een uur spelen wist Rick Kuipers, één van de grote talenten uit JO 19, de wedstrijd met zijn treffer in het slot te zetten. 0-2 werd ook de eindstand en CEC sprong met deze overwinning over VCG heen en staat nu 6e met 2 punten en een wedstrijd minder dan VVAK dat met 2-1 van Bargeres verloor. Komende zaterdag 25 februari staat voor CEC de uitwedstrijd tegen Nieuw Balinge op het programma.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda