Sc Angelslo ruim langs NKVV

DALERPEEL - In de zaterdag 5e klasse G stond voor Sc Angelslo in het carnavalsweekend de inhaalwedstrijd tegen NKVV op het programma en eindigde in Dalerpeel na een 1-4 ruststand in een 5-2 overwinning voor de Meerdijk bewoners.

Sc Angelslo begon moeizaam aan de wedstrijd en keek binnen vijf minuten tegen een achterstand nadat een lange bal achterin verkeerd werd beoordeeld. 1-0. Sc Angelslo herstelde zich daarna prima en stond mede door een zuivere hattrick van Yoran Reinderink binnen een kwartier met 3-1 voor.

De 1-1 was het resultaat van een goede pass van Thom de Vries op Sebastiaan Kroeze die daarna een voorzet op maat gaf aan Yoran Reinderink die scoorde. De 1-2 en 1-3 waren het gevolg van een goede assist van de beide backs op Reinderink, maar de 1-4 was de mooiste voor de rust, volgens trainer Sander Eising. ,,De NKVV doelman verwerkte een inzet slecht en Sebastiaan Kroeze wist de afvallende bal vanaf de middenlijn over de NKVV doelman in het doel te plaatsen.

Na een uur spelen was het Sander Nijstad die de 1-5 scoorde. De laatste 20 minuten speelden wij niet echt goed meer en kregen zelfs nog een strafschop tegen, maar die werd gestopt door onze doelman Jordy Tent. Vlak voor tijd wist NKVV nog wel te scoren en zorgde voor een 2-5 eindstand”.