Loting 1/8e finale districtsbeker koppelt geen Drentse clubs

EMMEN -- De vijf Drentse clubs die nog actief zijn in de strijd om de noordelijke districtsbeker ontlopen elkaar in de achtste finales, die op 14, 15 of 16 maart worden gespeeld. VKW moet op bezoek bij Jubbega, Hoogeveen treft op eigen veld competitiegenoot Be Quick 1887, DZOH speelt tegen een oude bekende (Gorecht) en SVBO speelt uit tegen Winsum. De grootste verrassing in het bekertoernooi, SV Twedo moet het thuis opnemen tegen Blauw Wit'34.


Bekijk hieronder alle wedstrijden in de achtste finale:
Jubbega - VKW
ONS Sneek - Pelikaan S
Hoogeveen - Be Quick 1887
Gorecht - DZOH
d'Olde Veste'54 - GRC Groningen
Zeerobben - SC Genemuiden
SV Twedo - Blauw Wit'34
Winsum - SVBO

Kwartfinale
Er werd ook meteen geloot voor de kwartfinales, die in het Paasweekend (8, 9 of 10 april) op het programma staan. Als DZOH wint bij Gorecht, dan speelt de club uit Emmen thuis tegen de winnaar van Zeerobben - SC Genemuiden. SV Twedo speelt, als het wint van Blauw Wit '34, opnieuw een thuisduel tegen de winnaar van Winsum - SVBO en VKW treft eventueel Hoogeveen.

winnaar 4 - winnaar 6
winnaar 2 - winnaar 5
winnaar 7 - winnaar 8
winnaar 1 - winnaar 3

Halve finale
De halve finales zijn ook bekend gemaakt vanmiddag. Als alles meezit treft DZOH dan Hoogeveen of VKW en in die andere halve eindstrijd zien we mogelijk SVBO of VKW. De halve finales staan gepland in het weekend van 6 en 7 mei. De finale wordt gespeeld op woensdag 17 mei, op neutraal terrein.

winnaar kwartfinale 4 - winnaar kwartfinale 1
winnaar kwartfinale 3 - winnaar kwartfinale 2

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda