Emmen VV boekt belangrijke winst in Coevorden

COEVORDEN- Doordat FC Emmen thuis speelde tegen Go Ahead Eagles werd de inhaalwedstrijd van vv Emmen tegen Germanicus in de zondag 1e klasse E verplaatst naar sportpark De Pampert in Coevorden. En daar deden de amateurs van Emmen goede zaken door met 4-0 van de Coevordenaren te winnen. Halverwege de wedstrijd, die enkele honderden toeschouwers trok, stonden de mannen van trainer Kevin Waalderbos door een snelle treffer van Jonathan Manzo reeds met 1-0 voor.


De eerste grote kans kreeg Germanicus, maar Reinier de Boer wist een goede voorzet niet de goede richting te geven en kopte rakelings naast. Daarna verzilverde Emmen wel de eerste echte mogelijkheid. Jonathan Manzo scoorde de 1-0 nadat zijn kopbal nog wel werd gestopt door de Germanicus doelman, maar wist de afvallende bal wel binnen tikken. 1-0 en dat werd ook de ruststand.

In het tweede part bleef vv Emmen de bovenliggende partij en zorgden Djairo Fik (2-0), Bas Aalderink (3-0) en Devando Fik (4-0) met hun treffer voor een 4-0 overwinning. Ondanks de drie punten blijft Emmen wel op de laatste plaats staan. Het kreeg wel meer zicht op de concurrentie met nog twee punten achterstand op Rolder Boys en Roden en Germanicus dat overigens nog wel een wedstrijd heeft in te halen. Eindstand 4-0.


Jonathan Manzo weet in tweede instantie de bal tegen het net te plaatsen en Emmen op een 1-0 voorsprong wist te zetten. (foto Bennie Wolbers)
(Zie ook het fotoboek op deze site)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda