Titan houdt stand tegen koploper SVV 04

SCHOONEBEEK - In de strijd om het kampioenschap van de zondag 3e klasse D wist koploper geen bres te slaan in de verdediging van Titan. De nieuwkomer in deze klasse doet met een 5e plaats goed mee als promovendus. Dat ondervond SVV 04 zondagmiddag ook op eigen veld. Het werd een wedstrijd die over en weer wel kansjes opleverden, maar zowel de doelman Wiljo Wesseling van SVV 04 en Rick Poede van Titan wisten hun doel schoon te houden en eindigde deze wedstrijd onder leiding van Arjan Alkema zoals het begon met 0-0.


Voor SVV'04 betekende deze uitslag toch wel duur puntenverlies en voor Titan kan het een winstpunt zijn. Het blijft in de buurt van de top drie mocht er op het eind nog een periodetitel te verdelen zijn. SVV'04 is nog wel koploper, maar zag Sweel en SV Twedo, die ook nog een wedstrijd minder hebben gespeeld, wel twee punten dichterbij komen. Komende zondag staat de inhaalwedstrijd SV Twedo – Sweel op het programma.


Een van de vele duels in Schoonebeek, waarbij Karsten Stavast (2) en Rick Hendriks (12) en enkele spelers van SVV 04, waaronder Bart Moes(7) van zich af wisten te schudden. (foto Bennie Wolbers)
(Zie ook het fotoboek op deze site)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda