FC Klazienaveen niet verder dan gelijkspel

BORGER - Het is FC Klazienaveen niet gelukt om in en tegen middenmoter Borger de volle winst te behalen. Na een 1-0 ruststand wisten de mannen van trainer Marc Hegeman pas in de slotfase nog een puntje te pakken. Eindstand 1-1. Het was volgens FC Klazienaveen trainer de eerste tegenstander in dit seizoen die alleen maar aan het verdedigen was en hoopte met lange halen naar voren op hun snelle spitsen succes te hebben.


Hegeman: ,,Daarnaast was goed voetbal op een zeer zwaar veld heel moeilijk. Uit een van de lange ballen kwamen wij na een kwartier wel op achterstand. Een schot van Hendrik Gustin glipte door de benen van doelman Justin Verschoor en dat betekende 1-0. Vanaf dat moment was het eigenlijk éénrichting verkeer. Na de thee hebben wij toch geprobeerd om via enkele omzettingen meer stoorkracht naar voren te krijgen, maar deze tegenstander was defensief moeilijk te verslaan.”

Uit een van de snelle aanvallen van Borger wist doelman Verschoor zijn foutje bij de 1-0 weer goed te maken door de 2-0 van Borger te verhinderen. FC Klazienaveen bleef wel steeds zoeken naar de gelijkmaker door wat hoger te spelen via de zijkanten en dat leverde in de 90e minuut dan ook een doelpunt op. De doorgebroken Aaron Brinks legde keurig breed op Yorin Habing en die maakte geen fout. 1-1.

In de extra tijd had het ook nog bijna helemaal loon naar werken geweest, maar een goede inzet van Dani Slip werd door de Borger doelman uit zijn doel geranseld. Het duel eindigde in 1-1 en daardoor nam ZZVV de virtuele stand weer over van FC Klazienaveen dat nu een puntje achter staat. Komende zaterdag speelt FC Klazienaveen de uitwedstrijd tegen WVV.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda