Drenthina pakt volle winst in Leek

LEEK - Op sportpark Oostindie De Knip wist Drenthina de uitwedstrijd tegen middenmoter VEV 67 na een 0-0 ruststand met 2-0 te winnen door doelpunten van Ronals Koops en Niek Klasens. De Emmenaren blijven daardoor volop in de strijd om het kampioen. Koploper is nog wel achilles 1894 met 32 punten uit `6 wedstrijden, maar Drenthina volgt met twee punten mindere en een wedstrijd minder.


Na een eerste helft waarin niet werd gescoord moesten de Emmenaren ruim een uur spelen voordat Ronald Koops eindelijk het net wist te vinden de 0-1 scoorde. De thuisclub maakte het drenthian daarna wel iets gemakkelijker doordat Gerahard van der Berg voortijdig met een rode kaart kon vertrekken.

In de overtal situatie beopaalde uiteindelijk Niek Klasen de eindstand op 0-2 en kon Drenthina daarna weer drie belangrijke punten op hun conto bijschrijven. Komende zaterdag wacht Drenthina echter met Velocitas 1897 weer een flinke tegenstander. De Groningers staan op de derde plaats met één puntje minder dan Drenthina.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda