NWVV op eigen veld niet verder dan een puntje

NIEUW WEERDINGE - In de zaterdag 4e klasse D moest NWVV genoegen nemen met ountje in de strijd om de degradatie te ontlopen. Op eigen veld kwamen de volgelingen van trainer Johan Hollen niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Enerzijds wist het geen afstand te nemen van de degrdatieplaatsen en anderzijds verloor het ook een beetje de aansluiting met Glimmen dat nu vier punten los is na de 2-1 winst op BSVV.

NWVV trainer Johan Hollen zag zijn ploeg vooral angstig spelen waardoor er maar weinig lukte in de eerste helft die overrigens werd afgesloten met een 1-1 stand. ,,Wij wisten niet echt kansen uit te spelen, maar vlak voor de thee was het dan toch weer Marko Mihalji die zijn doelpuntje meepikte en ons op een 1-0 voorsprong zette na een goede voorzet vanaf de zijkant”.

De vreugde was echter maar van korte duur bij NWVV want een minuut later stond het alweer gelijk. Een schot op doel werd van richting veranderd en daardoor viel de bal langs onze keeper tegen het net. 1-1 en ook na de thee bleef het een schamele potje voetbal waarin aanvallend weiging gebeurde door ons maar ook door SCN. De uiteindelijke 1-1 eindstand is dan misschien ook welt terecht, volgens Johan Hollen.