Winst voor Titan en Twedo en puntje voor SVV 04

COEVORDEN – In de zondag 3e klasse D wist Titan drie punten uit Coevorden mee te nemen door met 3-2 van Raptim te winnen. Voor de Nieuw Weerdingers scoorde Arjan Eshuis de 0-1, maar Marnix Leferink wist daarna de stand gelijk te trekken. 1-1. Opnieuw was Titan trefzeker en deze keer was het Rick Hendriks die Titan opnieuw op voorsprong wist te zetten 1-2.


Deze achterstand wist Raptim ook weer weg te werken en het was Bart Stroeve de trekker overhaalde. 2-2. Uiteindelijk was het Jos Smit die zijn ploeg met een 3-2 eindstand de volle winst bezorgde.

Twedo wint
In deze klasse wist Twedo met 4-2 van Sleen te winnen. Voor de Nieuw Amsterdammers scoorde Iwan Immink de 1-0 en nadat Sleen de achterstand wist om te zetten naar een 2-1 voorsprong was Bram Vuuregge met twee treffers en Iwan Immink die de eindstand dop 4-2 bepaalden.

SVV 04 laat weer steekje vallen
Titelkandidaat SVV 04 kwam zondag niet verder dan een 3-3 eindstand. SVV 04 scoorde via Sander Kocks de 1-0, maar Ter Apel 96 antwoorde met een doelpunt van Daniel Manning. 1-1. Daarna leek SVV 04 de wedstrijd naar zich toe te trekken met treffers van Rick Piek en Ruben Jansen. 3-1, maar Ter Apel 96 vocht zich nog goed terug en via Tim Kuper en Leroy Veen eindigde deze wedstrijd met een 3-3 gelijke stand.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda