Belangrijke winst voor SVBO

BARGER OOSTERVELD –In de zondag 1e klasse E was SVBO op het eigen kunstgras aan de Parkstraat zondagmiddag de bovenliggende partij tegen Germanicus. Na bijna 20 minuten was het Jelmer Scholten die de score voor de Barger Oostervelders opende na een mooi solo van Ronald Gerdes de score. 1-0. Gezien het beeld van de eerste helft ook zeker verdiend.

Even daarvoor verloor Dylan Wessels een één op één situatie met Germanicus doelman Jehovah Mendes. Na wat gele kaarten over en weer gingen de spelers met de 1-0 stand aan de thee. In de 2e helft wist SVBO met een aantal aanvallen de wedstrijd al vrij snel in het slot te zetten. In de 48e minuut scoorde Emiel Seigers de 2-0 en uitblinker Ronald Gerdes die een lange bal goed beoordeelde en gemakkelijk eindstand op 3-0 bepaalde.