Zwartemeerse Boys pakt 3 punten tegen DVC’59

ZWARTEMEER - In de zondag 5e klasse D wist Zwartemeerse Boys de thuiswedstrijd tegen DVC 59 met 2-1 in haar voordeel te beslissen. De Zwartemeerders namen halverwege de 1e helft een 1-0 voorsprong via Nick Berens maar daar bleef het ook bij in de 1e helft. In het tweede deel van de wedstrijd wisten de bezoekers uit Nieuw Dordrecht, die zeker niet mindere waren dan de boys, de stand weer gelijk te trekken via een treffer van Joey Rolink. 1-1.

Uiteindelijk wisten de Zwartemeerders via Hidde Walda met 2-1 de wedstrijd in haar voordeel te beslissen. Door deze winst hebben de boys hun achterstand op koploper EHS’85 met drie punten kunnen verkleinen. De koploper uit Emmerschans ging door doelpunten van Rick Koers en Silvan te Cate met 2-0 onderuit ging tegen Smilde 94.

Daar mee liepen de "schanskers" tegen de eerste nederlaag in dit lopende seizoen opliep. Komende zondag speelt koploper EHS 85 in en tegen Buinerveen en DVC’59 ontvangt Protos. Zwartemeerse Boys heeft dan een vrij weekend.