EHS’85 verliest voor het eerst

EMMEN - EHS 85 is tegen de eerste competitienederlaag aangelopen. Thuis tegen Smilde 94 werd het 0-2. Onder een fijn zonnetje en op een abominabel veld kwam Smilde 94 goed uit de startblokken. Het kwam op 0-1 door een terechte penalty. Echter even daarvoor werd aanvoerder Eberhard van de Schanskers onderuit geschoffeld op het middenveld. Hier werd niet voor gefloten en uit de daaropvolgende aanval van Smilde kwam een penalty.


Niet lang daarna kwam spits Ten Cate van de Smildenaren door op links en met een droge schuiver liet hij keeper Van der Weg kansloos, 0-2. Daarna was het voor Smilde vooral tegenhouden en EHS'85 probeerde met man en macht om iets te forceren. Het bleek echter niet genoeg om de opgetrokken muur van Smilde te slechten.

Ondanks dat er vooral de tweede helft niets te verwijten viel aan de inzet van de Emmerschansers, was het niet genoeg voor de mannen van trainer Aryan Doldersum. Volgende week staat de uitwedstrijd tegen Buinerveen op het programma, waar EHS'85 de draad weer moet oppikken.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda