SC Angelslo wint van CEC

EMMEN – In de zaterdag 5e klasse G stond de derby tussen Sc Angelslo en CEC op de rol en de sportpark Noord bewoners wisten deze wedstrijd na een 1-0 ruststand met 3-0 te winnen. CEC kende een matige start in deze zaterdag 5e klasse na de overstap vanuit de zondagafdeling.

Naarmate de competitie vorderde begon het beter te lopen bij de blauwhemden en trokken zaterdagmiddag vol goede moed naar sportpark Noord , maar troffen daar een zeer gemotiveerd Sc Angelslo. Yran Reindelink open rond de 10e minuut de score en dat werd ook de ruststand.

Ook in de tweede helft waarbij de regen en wind een grote spelbreker was stonden de Emmen vrij snel op 2-0 door Jouri van der Tuin en Gezim Luli drukte rond de 55e minuut het krachtsverschil uit door de eindstand op 3-0 te bepalen.

Yoran Reinderink de maker van de 1-0 probeert hier CEC aanvoerder Mike Grummel te passeren terwijl Sc Angelslo aanvorder het soel op de voet volgt. (foto Bennie Wolbers)