Weiteveense Boys beter dan Hoogersmilde

HOOGERSMILDE - In de zondag 5e klasse D deed Weiteveense Boys goede zaken door met 4-1 in en tegen Hoogersmilde te winnen. De Weiteveners namen al in de eerste helft een voorproefje op de volle winst door met 2-0 de rust in te gaan.

Roudy Steffens zorgde na een kwartier spelen voor de 0-1 en tien minuten later was het Jesper Scherpen die de stand op 0-2 wist te zetten. Dat werd ook de ruststand. Na de thee ging de thuisclub op jacht naar de aansluiting en die kreeg het ook na iets meer dan een uur spelen. Het werd toen nog even een wedstrijd, maar tien minuten later maakte Stijn Scherpen aan alle hoop voor de thuisclub een einde door de 1-3 binnen te tikken.

Het verzet van de plaatselijke SV was daarmee gebroken en vlak voor het einde bepaalde Roudy Steffens met zijn tweede van de middag voor een 1-4 eindstand. De mannen van trainer Andre Steenhuis gaan fier aan de leiding met 5 punten voorsprong op JVV dat ook al twee wedstrijden meer heeft gespeeld. Komende zondag is het op de laatste plaats staande Treffers 16 de tegenstander in Weiteveen.