FC Klazienaveen moet SJS de punten laten

STADSKANAAL - In de zaterdag 3e klasse D begon FC Klazienaveen voorvarend aan de competitie met winst in de eerste periode waarmee de nacompetitie wel al binnnen was, maar de mannen van trainer Marc Hegeman hadden een geheel andere doelstelling. Na de winst op koploper ZZVV drraide het allemaal wat minder en werd de onderlinge afstand met HZVV steeds groter en staat het nu zelfs derde want Hoogeveen is de Klazienaveners op de ranglijst gepasseerd.


Om de tweede plaats te kunnen pakken moest er gewonnen worden, terwijl het op de negende plaats staande SJS tegen het hogergeplaatste FC Klazienaveen mogelijkheden had. Na iets meer dan een half uur kreeg het de beloning via een doelpunt van Gerwin Heidema. Dit werd ook de ruststand.

In de tweede helft moest FC KLazienaveen het initiatief nemen, maar SJS wist tot het einde de 1-0 te houden. Vier belangrijke punten met nog vier wedstrijden te gaan. Voor FC Klazienaveen staat aanstaande zaterdag de thuiswedstrijd tegen Veenhuizen op het programma. Deze wedstrijd begint om 15.00 uur.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda