NWVV pakt drie belangrijke punten

NIEUW WEERDINGE - In de zaterdag 4e klasse D wist NWVV haar thuiswedstrijd tegen SVBO met 3-2 in haar voordeel te beslissen. De mannen van trainer Johan Hollen gooiden er vanaf het begin veel fisyke kracht in terwijl SVBO meer voetballend vermogen had. De thuisclub opende in de 12e minuut de score via Marco Schipper en die zorgde vlak voor de thee ook voor een mooie 2-0 voorspong voor de Nieuw Weerdingers.


Na de thee kwam SVBO iets beter uit de kleedkamer en kreeg na bijna een uur spelen een strafschop en die werd benut door Stan Wolbers. 2-1. SVBO probeerde daarna op 2-2 te komen, maar kwam daarna in ondertal kwam. Een fel NWVV wist via de overtal situatie zelf via Marco Schipper, die met zijn derde treffer van de middag, voor de 3-1 zorgde. SVBO gaf het nog niet op, maar de aansluitingstreffer van Niels Eberhard kwam te laat om er nog een gelijkspel uit te slepen.

SVBO-trainer was heel duidelijk in zijn analyse dat zijn ploeg op felheid werd afgetroefd terwijl collega Johan Hollen eigenlijk vanaf het begin overtuigd was dat zijn ploeg ging winnen. SVBO blijft op de zevende plaats staan terwijl NWVV goede zaken deed in de strijd om de degradatie te ontlopen. Komende zaterdag is NWVV vrij en staat de wedstrijden SVBO-Glimmen op het programma.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda