Winst en verlies Ememr clubs in de zaterdag 5e klasse G

EMMEN - Ten opgezichte van de vorige speelronde weer een geheel ander beeld. Een week geleden was CEC kansloos tegen Sc Angelslo maar afgelopen zondag was het op eiegn sportpark de Runde go3ed op dreef met een 5-1 overwinning op SVBS77. Sc Angelslo moest in Tiendeveen genoegen nemen met een 1-1 gelijkspel.

Bargeres - Steenwijk 0-1
Bargeres de andere Emmer vertegenwoordig in deze klasse liep op sportpark Brinkenhalte tegen een nipte 1-0 nederlaag op tegen Steenwijk. Het enige doelpunt van de wedstrijd werd vlak na rust gescoord door Maarten de Graaf.

CEC - SVBS77 5-1
CEC wist zich na de teleurstellende 3-0 nederlaag tegen Sc Angelslo goed te hervinden. Na een 3-0 ruststand wonnen de blauwhemden uiteindelijk simpel met 5-1 van SVBS7. De ploeg uit Belt Schutsloot had geen verweer op de dadendrag van CEC dat binnen enkele minuten als oo voorsprong kwam via een treffer van Leon Harms. Nog voor de thee zorgden Rick Kuipers en Tikken voor de 3-0 ruststand. Dani Jansen tilde CEC met twee treffers naar een 5-0 voorsprong alvorens Raymond de Jong een kwartier voor tijd de eretreffer mocht maken en de eindstand op 5-1 bepaalde.

Tiendeveen - Sc Angelslo 1-1
Sc Angelslo kon geen gevolg geven aan de mooie overwinning op CEC want in in Tiendeveen kwam het niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Nadat Jeffrey Boxma de gastheren binnen tien minuten op een 1-0 voorsprong had gezet, was het yoran reinderink die op slag van rust de stand weer in evenwicht wist te brengen. 1-1 en daar bleef het ook bij want wisten ondanks de goede inzet de goede richting niet meer te vinden. Bargeres staat nu 3e terwijl Sc Angelslo en CEC op plaats 5 en 6 staan. Steenwijker Boys is al kampioen terwijl Sc Angelslo nog in de race is voor de 3e periode.