Kampioen Weiteveense Boys blijft winnen

EMMEN – In de zondag 5e klasse D wist Weiteveense Boys ook de uitwedstrijd tegen VIOS O in winst om te zetten. Thom Scherpen wist zijn ploegt in de 9e minuut op 0-1 te zetten, maar Luca Westerhof wist in de 37e minuut de gelijkmaker te scoren. Nog voor de thee was het Ian Wesseling die de boys uit Weiteveen op een 2-1 voorsprong wist te zetten. Thom Scheper bepaalde uiteindelijk in de 72e minuut de eindstand op 1-3.

SVBC
SVBC die nog zicht heeft op de tweede plaats, wist niet langs HH Combi te komen. De Barger Compascumers moesten nog alle hens aan dek zetten om uiteindelijk met 2-2 gelijk te spelen. De thuisclub nam na een halfuur spelen een 1-0 voorsprong via Mark Pomper en leek vijf minuten later via Jesper Hendriks de wedstrijd al voor de thee in het slot te zetten, maar op slag van rust was het Hans Hölscher die de aansluitingstreffer scoorde.

Rust 2-1. SVBC moest daarna op jacht naar de gelijkmaker en die viel uiteindelijk in de 65e minuut. Dat werd ook de eindstand. SVBC bleef hier door één punt achter het uitgespeelde HH Combi maar heeft nog één wedstrijd te gaan tegen Sp Roswinkel.

Sp ROSWINKEL
Sp Roswinkel speelde zondag tegen De Treffers 16 en dat werd na een 2-1 ruststand met een 4-4 eindstand een doelpuntrijke wedstrijd. Sp Roswinkel opende de score in de 20e minuut via Roy van der Sluis en zes minuten later wist dezelfde speler ook de 2-0 scoorde. Op slag van rust wist De Treffers 16 via Harm-Jan Kuiper weer de aansluitingstreffer te maken.

Na de hervatting was het rond het uur dat Derk Anoldus ook nog de gelijkmaker scoorde. 2-2. Een minuut later scoorde Stefan Arends de 3-2, maar het was De Treffers 16 die met twee treffers van Melvin Wiering binnen vijf minuten op een 4-3 voorsprong kwam. Toch wist Bjorn Helder met zijn treffer toch nog een 4-4 gelijkspel voor Sp Roswinkel uit het vuur te slepen.