DZOH handhaaft zich in de zaterdag 1e klasse

HEERENVEEN - In de zaterdag 1e klasse E district Oost deed DZOH zaterdagmiddag goede zaken. In en tegen Heerenveen wonnen de mannen van het trainersduo Roy Stroeve en Berry Hoogeveen met 3-0 en behaalden daarmee drie punten die voldoende waren voor klasse behoud.


De promovendus in deze klasse kwam net na de thee op voorsprong via een treffer van Bjorn Jansen vlak na de thee. 1-0. Even later wisten de Emmenaren via Joël Zweerink de voorsprong uit te bouwen naar 2-0 via een strafschop na een handsbal binnen de zestien.

Daarmee zat de wedstrijd eigenlijk al een beetje in het slot. Het op de voorlaatste plaats staande Heerenveen kon ook niet echt een wending aan de wedstrijd geven en helemaal niet meer toen Bjorn Jansen omver werd gelopen binnen de zestien en hij zelf de strafschop onberispelijk binnen schoot en voor de uiteindelijke 3-0 overwinning zorgde.

Een goed resultaat voor de mannen uit de Rietlanden nadat het vooral in de tweede periode niet helemaal naar werd ging, maar komende zaterdag op het eigen nieuwe kunstgras de competitie in district Oost waardig kan afsluiten tegen kampioen Quick 20

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda