Koen Dekens matchwinner voor Drenthina

EMMEN - In de zaterdag 2e klasse L moest Drenthina lang wachten, maar in de 82e minuut was het Koen Dekens die na een moeilijke wedstrijd, waarin de doelman van Zuidhorn uitgroeide tot de man van de wedstrijd, zijn ploeg op een 1-0 voorsprong wist te zetten.


Met deze overwinning is Drenthina nog in de race om de nacompetitie te halen, maar dan moet het komende zaterdag wel de laatste wedstrijd van de competitie van LTC winnen. Een situatie die men aan het eind van de 1e periode niet direct had verwacht, want toen stonden de Emmenaren met slechts 2 punten minder op een mooie 2e plaats. Daarna zakte de ploeg heel langzaam uit de kopgroep weg. De reden?

Volgens Drenthina trainer Robert Oosting was het gevolg van het niet meer goed benutten van de vele kansen die het in elke wedstrijd kreeg, Daardoor werden veel punten verloren, maar heel langzaamaan wist het weer aan te haken en heeft nu zelf met nog één wedstrijd te gaan de nacompetitie binnen bereik, maar heeft het niet in eigen hand.

Allereerst moet er zelf van LTC worden gewonnen en dan maar hopen dat de concurrentie bestaande uit SV Bedum , VEV 67 en Achilles 1894 niet winnen. Dan wint Marum de 2e periode en eindigt Drenthina als derde en neemt daarmee dan de 1e periode van de kampioen over.

Koen Dekens, hier in duel met Ruben Kooistra en Thijs Zwarteveen van Zuidhorn, zal even later met zijn treffer matchwinner worden voor Drenthina. (foto Bennie Wolbers)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda