CEC en Sc Angelslo zijn klaar en Bargeres krijgt nog de nacompetitie

EMMEN - In deze zaterdag 5e klasse G zit voor CEC en Sc Angelslo de competitie er op. De Emmer derby tussen Sc Angelslo en Bargeres eindigde zaterdagmiddag in een 2-1 overwinning voor Bargeres.

De mannen van trainer Geert Aalderink verzekerden zich hiermee van de nacompetitie voor promotie naar de 4e klasse terwijl Sc Angelslo nu net overal buiten valt. Het venijn van deze wedstrijd zat in de staart, want met nog een kwartier te gaan kam Sc Angelslo op 1-0 via Sander Nijstad, maar 10 minuten voor tijd wist Casper Dorgelo de stand gelijk te trekken. 1-1.

In de laatste minuut wist het goudhaantje van Bargeres dat maar liefst 23 keer raak schoot in deze competitie met een treffer Bargeres op winst te zetten. 1-2 en daarmee lijken de mannen uit Bargeres klaar te zijn om de confrontaties met de herkanser van de vierde klasser aan te gaan.

CEC
Het van de zondag overgekomen CEC wist niet echt aan de hoge verwachtingen voor dit seizoen te voldoen, want in de 1e en 2e periode lukte het nog niet allemaal. In de 3e periode hervond de ploeg zich wel enigszins, maar in de eindsprint werden net een paar punten te weinig binnengehaald om de nacompetitie te halen. Toch wisten de mannen van trainer Reinier Pruim de competitie met winst af te sluiten.

In Dalerpeel werd de plaatselijke voetbaltrots NKVV na een doelpuntrijke wedstrijd met 5-4 aan de kant gezet. Leon Harms opende de scoren, maar NKVV kwam via twee treffers van Robin Velthuis na een half uur op een 2-1 voorsprong. Tom Renger zorgde daarna voor de 2-2, maar weer kwam NKVV goed terug via Wilco Frank (3-2) en een kwartier voor tijd de derde treffer van Robin Veldhuis deze middag. 4-2.

Uiteindelijk waren het Stefan Kanga, Minke Grummel en Martijn de Graaf die achterstand wisten om te zetten in een 4-5 eindstand in het voordeel van CEC.