EHS 85 kansloos tegen Germanicus

EMMERSCHANS - Germanicus plaatste zich zondagmiddag eenvoudig voor de tweede ronde van de noordelijke districtsbeker. In Emmen werd EHS'85 op sportpark De Weergang met 1-7 verslagen. Kain Hoogeveen scoorde drie keer. Hoogeveen mocht na ruim twee minuten een vrije trap nemen en zijn indraaiende bal verdween langs iedereen tegen het net. 0-1 en binnen.

Een tiental minuten was het weer Hoogeveen die na een goede individuele actie binnen de zestien de 0-2 scoren. EHS'85 werd daarna van het kastje naar de muur gespeeld en Erwin Moddejongen kon, na ruim 24 minuten spelen uit een hoekschop de 0-3 binnentikken.

In het laatste kwartier van de eerste helft kwamen de Emmenaren beter in het spel en acht minuten voor rust leek Wesley Berken de wedstrijd weer spannend te maken. Berken schoot de bal, na een goede aanval over de rechterflank, met links onberispelijk binnen. 1-3 en dat werd ook de ruststand. I

n de 2e helft was Germanicus heer en meester en scoorde er lustig op los. Roelof van Dijk, Stan Meijerink, Kain Hoogeveen, met zijn derde van de middag en Erwin Moddejongen bepaalden de eindstand op 1-7. EHS'85 kan zich weer volledig op de competitie richten die komende zondag begint met de uitwedstrijd tegen Titan.